Recreatie

Gymnastiekvereniging VOGEL biedt turnen op recreatieniveau aan voor meisjes vanaf 6 jaar in twee verschillende leeftijdsgroepen. Namelijk 6-9 jaar en 9-12 jaar. 

Bij de recreatiegroepen staan bewegen, plezier en turnen voorop. De lessen beginnen bijvoorbeeld met een leuk spelletje gevolgd door het rekken en strekken van alle spieren. Als iedereen lekker warm is kan het turnen echt beginnen. 

Tijdens de lessen worden er op verschillende toestellen geturnd. Elke les wordt er een ander element aangeleerd. Uiteindelijk kun je steeds meer zelf en kun je steeds moeilijkere dingen oefenen. Iedereen kan hieraan mee doen ook al je geen ervaring hebt. 

Sommige meisjes hebben het ‘talent’ gewoon in zich. De trainster houdt dit bij iedereen in de gaten, zij kan je dan eventueel doorlaten stromen naar een andere groep. Bijvoorbeeld de turn+ groep of zelfs de selectie. Mocht je uiteindelijk doorstromen naar de selectie dan ga je ook deelnemen aan de wedstrijden. Ledeninformatie over die groepen vindt je ook op onze website.

Voor de recreatie groepen organiseren wij aan het eind van elk seizoen een onderlinge wedstrijd.

Wil jij ook graag een keer meedoen?

Je bent van harte welkom om een keertje mee te turnen in één van onze groepen. Dat kun je doen via het aanmeldformulier via de onderstaande button!

Proefles aanvragen

Een greep uit onze sponsoren

  • Upraise Media
Alle informatie op deze pagina is onjuist en niet meer van toepassing. De website dient alleen als demo.