Contributie seizoen 2020/2021

Hieronder de huidige contributie bedragen per halfjaarlijke inning, per aantal uur dat er in de week getraind wordt:

Contributie seizoen 2020/2021 Overige kosten
1 uur €135,- Inschrijfkosten éénmalig €15,-
1,5 uur €202,50
2 uur €236,25 Overige kosten selectieleden (1x per seizoen): €,-
2,5 uur €270,- Wedstrijdpaspoort (indien nodig) €15,-
2 uur €299,- Wedstrijdgeld €30,-
3,5 uur €324,-
4 uur €337,50,-

Als lid van Gymnastiekvereniging VOGEL betaal je contributie. Het is natuurlijk altijd fijn om te weten waar de vereniging dit voor gebruikt. Wij gebruiken de contributie voor de volgende zaken:

  • Het betalen van de zaalhuur.
  • Het betalen van het lidmaatschap bij de KNGU voor iedere turnster.
  • Natuurlijk betalen wij hier ook de salarissen van onze fantastische trainsters van.
  • We gebruiken het voor het aanschaffen en vervangen van de turn materialen.
  • Het opleiden van onze trainsters en juryleden.
  • Het wordt gebruikt voor de wedstrijdkosten die er per seizoen worden gemaakt.

Bovenstaand rijtje zijn de grootste vaste lasten, maar er zijn nog een boel meer kosten die wij maken die horen bij het zijn van een turnvereniging!

Om meer inzicht te geven in het antwoord op de vraag 'waarom kan ik maar op één moment per jaar mijn lidmaatschap opzeggen?' is het ook goed om te melden dat we aan het begin van het seizoen al een groot gedeelte van de contributie kwijt zijn aan de zaalhuur en de KNGU. Het lidmaatschap per lid wordt aan het begin van het seizoen afgedragen. Aangezien wij als vereniging geen winst maken en dus weinig reserves hebben, is het zaak zo gestructureerd als mogelijk om te gaan met de inkomsten. Het klinkt misschien als een strenge regel, maar wij weten dat zodra je lid bent bij Gymnastiekvereniging VOGEL je echt niets anders meer wil doen dan turnen, dus daar ligt eigenlijk helemaal geen zorg, maar het helpt ons als vereniging wel om financieel gezond te blijven. En dat is heel belangrijk voor ons voortbestaan!

Ieder seizoen wordt er berekend wat de vereniging nodig heeft om de vaste lasten te kunnen betalen én nog iets over te houden voor onvoorziene zaken. Aan de hand van deze berekeningen wordt er met het bestuur overlegd of de hoogte van de contributie nog volstaat of dat er een aanpassing nodig is om alle uitgaven te kunnen blijven dekken.

Voor onze algemene voorwaarden kun je hier klikken.

Wanneer je vragen hebt over de contributie of de club wil sponsoren neem dan gerust contact op met de penningmeester via vogel.penningmeester@gmail.com.

Wil jij ook graag een keer meedoen?

Je bent van harte welkom om een keertje mee te turnen in één van onze groepen. Dat kun je doen via het aanmeldformulier via de onderstaande button!

Proefles aanvragen

Een greep uit onze sponsoren

  • Upraise Media
Alle informatie op deze pagina is onjuist en niet meer van toepassing. De website dient alleen als demo.