Dringende oproep voor bestuursleden!

Het huidige bestuur bestaat uit 4 personen. Hiervan hebben twee bestuursleden; de voorzitter en technische commissie aangegeven te willen stoppen aan het eind van dit seizoen.

Daarom een dringend verzoek aan u als ouder/verzorger om een rol hierin te vervullen. Als er geen bestuur is dan heeft dit als gevolg dat G.V. Vogel stopt. Dat willen we toch niet?

Wat houdt het in om bestuurslid van VOGEL te zijn?
Als voorzitter begeleid je de vergaderingen en je houdt de stand van de materialen bij. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor eventuele problemen binnen de vereniging. Als technische commissie houd je contact met de trainsters om met hen af te stemmen wat zij nodig hebben om de trainingen goed uit te kunnen voeren, Dit kan opleiding zijn of extra hulp van ouders.

Hoeveel tijd kost het? Niet veel!
Om de 6 weken een bestuursvergadering van een uur 1 x per kwartaal overleg met trainsters Turnen en RG U ziet het kost slechts een paar uurtjes tijd! Wil je dat jouw dochter kan blijven turnen of ritmisch gym kan blijven uitoefenen? Meld je dan snel aan bij vogel.secretaris@gmail.com t.a.v. Chantal de Bly.

Namens het bestuur: Martin, Leonie, Suzanne en Chantal

Terug naar nieuwsoverzicht

Dringende oproep voor bestuursleden!

Een greep uit onze sponsoren

  • Upraise Media
Alle informatie op deze pagina is onjuist en niet meer van toepassing. De website dient alleen als demo.